Τα νέα του δικτύου μας #4

Παρασκευή, 18 Μάιος, 2012 | Τα νέα του δικτύου μας

Αυτή την εβδομάδα:

– το Europe Direct Alicante (Ισπανία) μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος της Benissa αναζητεί εταίρους για την υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα Νεολαία σε Δράση (Youth in Action). Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το κέντρο Europe Direct Alicante είτε τηλεφωνικά στο +34 965 935 371 είτε μέσω Διαδικτύου, στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση europedirect_al@gva.es.

– η κυρία Paula Santos, μέλος της ομάδας Team Europe από την Πορτογαλία, μας ενημέρωσε ότι η Σχολή Τεχνολογίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Lamego αναζητεί εταίρους για την υποβολή μιας πρότασης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Συμμαχίες Γνώσης» (Knowledge Alliances). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

– το Europe Direct A Coruña (Ισπανία) μας ενημέρωσε ότι η Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία COGAMI αναζητεί εταίρους για την υποβολή μιας πρότασης στο πρόγραμμα «Προπαρασκευαστική Δράση: Ευρωπαϊκή Συνεργασία για τον Αθλητισμό» (Preparatory Action: European Partnership on Sports). Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

– το Europe Direct Pordenone (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι διοργανώνει μια εκδήλωση για την προσφορά εθελοντικής εργασίας σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας που φιλοξενούν ηλικιωμένους ασθενείς και επιθυμεί στο πλαίσιο αυτό να ανταλλάξει εμπειρίες και να συνεργαστεί με εθελοντικές οργανώσεις από όλη την Ευρώπη που δραστηριοποιούνται στο ίδιο αντικείμενο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

– το Europe Direct Pordenone (Ιταλία) μας ενημέρωσε ότι στην περιοχή του διοργανώνεται ένα θερινό σχολείο διάρκειας τριών εβδομάδων με θέμα την προώθηση του τουρισμού και των πολιτιστικών ανταλλαγών. Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται από τους διοργανωτές, ενώ οι συμμετέχοντες θα κληθούν να πληρώσουν μόνο τα έξοδα μετάβασής τους από και προς την πόλη, όπου θα διεξαχθεί το θερινό σχολείο. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.