ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Κατάσταση της Ένωσης 2023: Τι πιστεύουν οι νέοι;

Παρασκευή, 1 Σεπτέμβριος, 2023 | Eκδηλώσεις στην ΕΕEκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPNEAΕκδηλώσεις

Με αφορμή την ομιλία για την κατάσταση της Ένωσης της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για το 2023 ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και το Europe Direct Αττικής – Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, σε συνεργασία με το EUYouthHub, διοργανώνουν world café με τίτλο:

Η Κατάσταση της Ένωσης 2023: Τι πιστεύουν οι νέοι;

Νέοι και νέες θα συντονιστούν στη σελίδα του Europe Direct στο Facebook, από όπου θα παρακολουθήσουμε σε ζωντανή αναμετάδοση την ομιλία της Προέδρου ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, και έπειτα θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους, αλλά και με μέλη του ευρωπαϊκού δικτύου BELC, για το πως κρίνουν τον απολογισμό των μέχρι εκείνη τη στιγμή επιτευγμάτων της ΕΕ και το όραμα για το 2024, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τα βήματα που πρέπει να γίνουν για τη δική τους Ευρώπη, αλλά και να ακούσουν τις απόψεις των συνομιλητών τους!

Μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης BELC:

Μαρία Τσέλιου, Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού & Κλιματικής Αλλαγής Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου / Δημοτική Σύμβουλος Μοσχάτου – Ταύρου

Χρήστος Παππούς, Δήμαρχος Φυλής

Επιστημονικός υπεύθυνος:

Σπύρος Μπλαβούκος, Επικεφαλής, Ευρωπαϊκό Προγράμμα Αριάν Κοντέλλη ΕΛΙΑΜΕΠ / Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 10:00-13:00, στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) (Λεωφ. Βασ. Σοφίας 49, 10676, Αθήνα).

Ώρα προσέλευσης: 09:30

Συνημμένο θα βρείτε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Τον Οδηγό Προετοιμασίας μπορείτε να τον βρείτε πατώντας εδώ.

Σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να παραβρεθείτε διά ζώσης, παρέχεται η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής μέσω ΖΟΟΜ, συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

Θερμή παράκληση να συνδεθείτε δεκαπέντε (15) λεπτά νωρίτερα.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Τζίνα Αποστολάκη, στο τηλέφωνο: 210 72 57 112, ή στο e-mail: [email protected] ή με τον κ. Γιώργο Παναγόπουλο, στο τηλέφωνο: 210 36 07 690, ή στο e-mail: [email protected].

 

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται, εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες γι’ αυτές.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.