Συζήτηση με τους πολίτες του Δήμου Καλλιθέας με θέμα “Αυτή τη φορά ψηφίζω για καλύτερη ποιότητα ζωής” συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλλιθέας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

 Ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος, διευθυντής περιεχομένου του Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης ΔιαΝΕΟσις, θα μιλήσει με θέμα “Τι έκανε η Ευρώπη για την ποιότητα ζωής των Ελλήνων”.

 Η Αθηνά Κοντογιάννη, αναπληρώτρια Συνήγορος του Καταναλωτή και Διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαίου Καταναλωτή Ελλάδος θα μιλήσει με θέμα “Τι έκανε η Ευρώπη για τον Έλληνα καταναλωτή”.

 Η Ελένη Πάτρα, νομικός, θα παρουσιάσει το σχετικό νομοθετικό έργο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 Εθελοντές θα παρουσιάσουν την πρωτοβουλία αυτήτηφοράψηφίζω.

 Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα.

 Η συζήτηση αυτή είναι μέρος της ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 26ης  Μαΐου 2019 και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Πότε: Τετάρτη 20 Φεβρουάριος 2019 στις 19.00 – 21.00

Πού: Δημαρχείο Καλλιθέας, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
Μαντζαγριωτάκη 74 ,Καλλιθέα

Πηγή: europarl.europa.eu