Διαγωνισμός φωτογραφίας: Η Ευρώπη στην περιοχή μου

Παρασκευή, 15 Ιούλιος, 2016 | Europe DirectΔιαγωνισμοί

spacer_0Ο διαγωνισμός φωτογραφίας «H Ευρώπη στην περιοχή μου» προσκαλεί άτομα από όλες τις χώρες της ΕΕ και τις υπό ένταξη χώρες (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, ΠΓΔΜ, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Σερβία και Τουρκία) να αποτυπώσουν πως χρησιμοποιούνται οι επενδύσεις της ΕΕ στο μέρος όπου ζουν, δουλεύουν ή ταξιδεύουν.

Για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φωτογραφίσουν ένα έργο, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με εμφανείς τις πληροφορίες της χρηματοδότησης και τη σημαία της ΕΕ στη φωτογραφία. Κάθε νικητής θα συμμετάσχει σε σεμινάριο φωτογραφίας στις Βρυξέλλες και θα κερδίσει ένα ταξίδι με δυο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας περιοχών και πόλεων (10-13 Οκτωβρίου 2016). Η τελετή απονομής θα λάβει χώρα στις 11 Οκτωβρίου 2016 – οι νικητές αναμένονται να παρευρεθούν. Το ταξίδι θα κανονιστεί από ταξιδιωτικό γραφείο σε συνεργασία με τους νικητές.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλλουν έως 3 φωτογραφίες μέσω της εφαρμογής του διαγωνισμού. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φωτογραφιών είναι η 28η Αυγούστου, 23:59, σύμφωνα με την κεντρική Ευρωπαϊκή θερινή ώρα. 

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.