Επίσκεψη του Αντιπροέδρου Σχοινά στη Χώρα των Βάσκων για συζητήσεις σχετικά με τη στήριξη της βιομηχανίας, καινοτομίας, κυβερνοασφάλειας, δεξιοτήτων και αθλητισμού

Παρασκευή, 19 Ιούλιος, 2024 | Europe DirectNEA

schinas - σχοινάς μαργαρίτηςΤη Δευτέρα, ο Αντιπρόεδρος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, θα επισκεφτεί τη Χώρα των Βάσκων. Στη Βιτόρια, ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της περιφερειακής κυβέρνησης της Χώρας των Βάσκων κ. Ιμανόλ Πραδάλες, με τον οποίο θα έχει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το χαρτοφυλάκιο του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής. Στη συνέχεια,  μαζί με τον περιφερειακό Υπουργό Βιομηχανίας, Ενεργειακής Μετάβασης και Βιωσιμότητας κ. Μικέλ Γιαουρέγκι θα επισκεφθεί ένα εργοστάσιο της Mercedes Benz, το οποίο λαμβάνει χρηματοδότηση από το NextGenerationEU.

Στο Σαν Σεμπαστιάν, ο Αντιπρόεδρος θα μιλήσει στην έναρξη του 4ου κύκλου θερινών μαθημάτων του Πανεπιστημίου της Χώρας των Βάσκων για τις «Μείζονες προκλήσεις στην ΕΕ σήμερα». Αργότερα, θα επισκεφθεί την εταιρεία κυβερνοασφάλειας «Titanium Industrial Security», όπου θα συζητήσει με επαγγελματίες κυβερνοασφάλειας σχετικά με τις υβριδικές απειλές και την προστασία των καίριων υποδομών. Αργότερα, θα επισκεφθεί το Βασκικό Κέντρο Γαστρονομίας για την προώθηση της γαστρονομικής κατάρτισης και επιχειρηματικότητας.

Την Τρίτη, ο Αντιπρόεδρος κ. Σχοινάς θα μεταβεί στο Μπιλμπάο, όπου θα επισκεφθεί τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία για να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τις προτεραιότητες του Οργανισμού, με έμφαση στις πολιτικές δεξιοτήτων. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί την ποδοσφαιρική ακαδημία της Αθλέτικ Μπιλμπάο για να προωθήσει τον νεανικό αθλητισμό ως μέσο ένταξης και παροχής ευκαιριών.

 

Πηγή και Εικόνα: greece.representation.ec.europa.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.