ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ

Δευτέρα, 14 Ιούνιος, 2010 | Europe DirectTop Post


3teens_smallΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναζητά μια ιδέα που θα συνδέσει τα κτίρια και τους πόλους ακινήτων που καταλαμβάνει στις Βρυξέλλες και στο Λουξεμβούργου με μια κοινή συμβολική «εικόνα» («συνδετικός ιστός»). Σκοπός του εγχειρήματος είναι να βελτιωθεί η παρουσία και η προβολή της Επιτροπής στο ευρύ κοινό. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε σπουδαστές εγγεγραμμένους σε ανώτατη σχολή αρχιτεκτονικής, τέχνης ή σχεδίου, ή άλλης κατεύθυνσης όπως σχολή καλών τεχνών, γραφικού σχεδίου, οπτικής επικοινωνίας, ή άλλων συναφών κατευθύνσεων. Μπορείτε να λάβετε μέρος αν είσαστε υπήκοος της ΕΕ και το εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτάτε ευρίσκεται σε ένα από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ. Πρέπει να έχετε ηλικία τουλάχιστον 18 ετών.

Πρέπει να εγγραφείτε στέλνοντας, μέχρι τις 31 Ιουλίου 2010 πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Βρυξελλών, ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]. Το μήνυμα θα περιέχει το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, την ημερομηνία γέννησης, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και την ονομασία και διεύθυνσης της σχολής που φοιτάτε. Στη συνέχεια, καλείστε να αποστείλετε την πρότασή σας τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που περιλαμβάνονται στον κανονισμό του διαγωνισμού .

Η πρότασή σας πρέπει να τηλεφορτωθεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010 πριν από τα μεσάνυχτα ώρα Βρυξελλών, στον ιστοχώρο του οποίου η διεύθυνση θα σας κοινοποιηθεί κατά την εγγραφή σας στον διαγωνισμό. Επισημαίνεται ότι ο χώρος τηλεφόρτωσης θα ενεργοποιηθεί στις 4 Αυγούστου 2010, στις 12.00 ώρα Βρυξελλών.

Μια πενταμελής κριτική επιτροπή αποτελούμενη από υπαλλήλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα επιλέξει τον νικητή του διαγωνισμού καθώς και τους δύο νικητές του δεύτερου και τρίτου βραβείου, σύμφωνα με τα κριτήρια που προβλέπονται στον κανονισμό του διαγωνισμού. Οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι θα επιλεγούν τον Νοέμβριο 2010.

Ο νικητής του πρώτου βραβείου του διαγωνισμού καθώς και οι 2 ακόμα νικητές (του δεύτερου και του τρίτου βραβείου) θα κληθούν στις Βρυξέλλες για να παρευρεθούν στην τελετή της απονομής των βραβείων που θα γίνει στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο 2010. Η Επιτροπή θα καλύψει τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής των τριών νικητών για να συμμετάσχουν στην τελετή της απονομής των βραβείων.

Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα λάβει ως έπαθλο 3 000 ευρώ και οι νικητές του δεύτερου και του τρίτου βραβείου θα λάβουν αντίστοιχα 2 000 και 1 000 ευρώ ο καθένας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://ec.europa.eu/oib/fil-rouge/index_el.htm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.