Υποτροφίες Κολλεγίου της Ευρώπης για απόφοιτους Πανεπιστημίου

Τετάρτη, 21 Οκτώβριος, 2020 | NEAΕκπαίδευσηΕυκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ

Photo by bantersnapsΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό υποτροφιών σε απόφοιτους Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να  κατάγονται από χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας. Οι υποτροφίες προσφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές στο Κολλέγιο της Ευρώπης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020- 2021. Οι υποτροφίες καλύπτουν ακαδημαϊκές δαπάνες, διαμονή, γεύματα και ταξιδιωτικά έξοδα.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει; 

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και να κατάγονται από Αλγερία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Αίγυπτο, Γεωργία, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο, Λιβύη, Μολδαβία, Μαρόκο, Παλαιστινιακή Αρχή, Συρία, Τυνησία και Ουκρανία.

Διαδικασία Επιλογής:

-Οι υποψήφιοι καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κολεγίου και να ενημερωθούν σχετικά με τα ακαδημαϊκές και γλωσσικές απαιτήσεις.

-Οι υποψήφιοι πρέπει να εγγραφούν και να υποβάλλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά.

-Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα. (Οδηγίες)

-Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεχθεί θα προχωρήσουν σε (τηλεφωνική) συνέντευξη από τους Καθηγητές/ βοηθούς Καθηγητών των αντίστοιχων τμημάτων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η απόφαση για την εισαγωγή και τις υποτροφίες θα οριστικοποιηθεί έπειτα από το τέλος του συνόλου των συνεντεύξεων των υποψηφίων που προέρχονται από χώρες που έχουν συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Γειτονίας.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι: 13 Ιανουαρίου του 2021 (ηλεκτρονική αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2021- 2022 θα ξεκινήσει στην 1 Οκτωβρίου 2021).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: programmes.eurodesk.eu

Φωτογραφία: bantersnaps

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.