Προσεχώς στις Βρυξέλλες: Τουρκία, Ουγγαρία, γεωγραφικός αποκλεισμός και πολλά περισσότερα

Παρασκευή, 21 Απρίλιος, 2017 | Πολυμέσα


Τα θέματα προς συζήτηση την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνουν την κατάσταση στην Τουρκία και την Ουγγαρία, μια εμβληματική πρωτοβουλία στη βιομηχανία ενδυμάτων και κανόνες για τον γεωγραφικό αποκλεισμό και το οπτικοακουστικό περιεχόμενο.

Η Τουρκία θα βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς οι ευρωβουλευτές συζητούν την παρούσα κατάστασημετά από το δημοψήφισμα που παραχώρησε στον πρόεδρο σημαντικές νέες εξουσίες.

Συχνά, δεν γίνονται σεβαστά τα βασικά δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου της κλωστοϋφαντουργίας. Οι ευρωβουλευτές θα ζητήσουν κανόνες που θα υποχρεώνουν τους φορείς της αλυσίδας εφοδιασμού να είναι κοινωνικά υπεύθυνοι.

Με τόσο εύκολα προσβάσιμο οπτικοακουστικό περιεχόμενο, το Κοινοβούλιο θέλει να διασφαλίσει ότι οι κανόνες που αφορούν τη ρητορική μίσους, τις διαφημίσεις και την προστασία των ανηλίκων καλύπτουν τις νέες πλατφόρμες πολυμέσων.

Οι ευρωβουλευτές θα τοποθετηθούν για την αμφιλεγόμενη ουγγρική νομοθεσία η οποία στοχεύει τις ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό και πανεπιστήμια.

Πραγματοποιείτε online αγορές; Ορισμένοι πωλητές αλλάζουν τις τιμές ή εμποδίζουν την πρόσβαση στις τοποθεσίες τους στο web ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Οι ευρωβουλευτές θα προτείνουν τον τερματισμό του αδικαιολόγητου γεωγραφικού αποκλεισμού για αγαθά και υπηρεσίες, όπως τις κρατήσεις σε ξενοδοχεία.

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.