Πρόγραμμα Visiting PhD Fellowship του ΟΗΕ

Σάββατο, 23 Μάρτιος, 2019 | NEAΕκπαίδευσηΘέσεις Πρακτικής Άσκησης

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 31 Μαρτίου και 30 Σεπτεμβρίου (κάθε χρόνο)

Το πρόγραμμα UN Visiting PhD Fellowship του Πανεπιστημίου Ηνωμένων Εθνών (UNU-WIDER)  προσκαλεί διδακτορικούς φοιτητές από όλο τον κόσμο να κάνουν αίτηση για μια χρηματοδοτούμενη ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τους πόρους και τις εγκαταστάσεις του UNU-WIDER για την έρευνα ή την εκπόνηση της διατριβής τους, και να συνεργαστούν με τους ερευνητές του UNU-WIDER σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Οι υπότροφοι υποψήφιοι διδάκτορες συνήθων περνούν 3 μήνες στο UNU-WIDER και έπειτα υποχρεούνται να επιστρέψουν στο οικείο ίδρυμα τους. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Ελσίνκι, οι υπότροφοι υποψήφιοι διδάκτορες προετοιμάζουν τουλάχιστον μία αναφορά έρευνας και παρουσιάζουν σεμινάριο με τα ευρήματά τους. Οι υποψήφιοι διδάκτορες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δημοσιεύσουν την έρευνά τους στο WIDER Working Paper Series.

Κριτήρια επιλογής:

– Οι αιτούντες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών

– Πρέπει να έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να διεξάγουν έρευνα στις αναπτυσσόμενες οικονομίες

– Απαραίτητη η πολύ καλή γνώση Αγγλικών σε γραπτό και προφορικό επίπεδο

– Πολύ καλή ικανότητα ποσοτικοποίησης και ανάλυσης

– Προτεραιότητα θα δοθεί σε υποψήφιους που εργάζονται σε αναπτυσσόμενες χώρες και σε εκείνους που είναι στο τελικό στάδιο του διδακτορικού

Οικονομική ενίσχυση:

– Αποζημίωση για τα έξοδα ταξιδιού (από και προς τον τόπο διαμονής)

Ιατρική ασφάλιση

– Μηνιαία αποζημίωση 1.600 €

Διαδικασία αίτησης:

Το UNU-WIDER δέχεται μόνο online αιτήσεις για το πρόγραμμα UN Visiting PhD Fellowship δύο φορές κάθε χρόνο. Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων είναι 31 Μαρτίου και 30 Σεπτεμβρίου 23:59 UTC+3 κάθε χρόνο. Οι αιτήσεις που κατατίθενται την περίοδο του Σεπτεμβρίου αφορούν την επίσκεψη στο UNU-WIDER την περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουνίου του επόμενου έτους, και οι αιτήσεις που κατατίθενται το Μάρτιο αφορούν τη επίσκεψη κατά την περίοδο Αύγουστο – Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.

 

Πηγή: humanrightscareers.com

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.