Ενημέρωση για την Ευρώπη στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Παρασκευή, 9 Ιούνιος, 2017 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο από όπου διανέμεται πλούσιο ενημερωτικό υλικό  για ότι χρειάζεται να ξέρει ο Ευρωπαίος πολίτης,  συμμετέχει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα  και  Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, στο 36ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης που  πραγματοποιείται στην παραλία του  Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου και  θα διαρκέσει έως την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ μπορούν να ενημερωθούν στο διπλό περίπτερο  49 – 50 (το πρώτο περίπτερο αμέσως μετά το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου προς το Μέγαρο Μουσικής)  μέσω έντυπου υλικού για τα θεσμικά όργανα  και τους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τις δράσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά και να πάρουν πληροφορίες για τα δικαιώματα του ευρωπαίου πολίτη, την πολιτική της Ευρώπης σε θέματα  εργασίας, παιδείας, απασχόλησης, χρηματοδότησης, εσωτερικής αγοράς, συνόρων, μετανάστευσης, δικαιοσύνης, περιβάλλοντος κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα   υποστηρίζουν το Φεστιβάλ Βιβλίου για 12η συνεχόμενη χρονιά.


INFO

Φεστιβάλ Βιβλίου: 2-18 Ιουνίου (Παραλία του  Λευκού Πύργου – Άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου).
Διοργάνωση: Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας

Περίπτερο Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: 49 – 50

Ώρες λειτουργίες: Καθημερινά 18.30 -23.00
Κυριακές και τα πρωινά 11.00- 13.30 & 18.30 -23.00

 

Πηγή: www.europarl.europa.eu

Τελευταία Νέα από europa.eu
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.