Διάλογος Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Χρήστο Στυλιανίδη

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017 | NEA

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνδιοργάνωσαν τον «Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο – αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων- κ. Χρήστο Στυλιανίδη, την Πέμπτη 18 Μαΐου (19:00, στο Hotel du Lac) στα Ιωάννινα. Ο Διάλογος είχε ως θέμα «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον».

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνδιοργάνωσαν τον«Διάλογο με τους Πολίτες» με τον Ευρωπαίο Επίτροπο – αρμόδιο για την ανθρωπιστική βοήθεια και τη διαχείριση κρίσεων- κ. Χρήστο Στυλιανίδη, την Πέμπτη 18 Μαΐου (19:00, στο Hotel du Lac) στα Ιωάννινα. Ο Διάλογος είχε ως θέμα «Ποια Ευρώπη θέλουμε; Διαμορφώνοντας μαζί την πορεία προς το μέλλον».

Ο Διάλογος μεταδόθηκε ζωντανά, διαδικτυακά μέσω της σελίδας της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο facebook https://www.facebook.com/EURepresentationGreece/.

Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διάλογο με τις δικές τους ερωτήσεις χρησιμοποιώντας το hashtag #EUdialogues στο Twitter.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος κα Μαρία Χούκλη.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Ιωάννινα, ο Επίτροπος Στυλιανίδης είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων, κ. Θωμά Μπέγκα, τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κ. Γεώργιο Καψάλη και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Περισσότερες πληροφορίες

Oι «Διάλογοι με τους Πολίτες» διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων σε όλη την ΕΕ. Στα πλαίσια των «Διαλόγων» οι Ευρωπαίοι Επίτροποι απαντούν σε ερωτήσεις πολιτών για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα  σημαντικότερα προβλήματα της Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα: http://ec.europa.eu/citizens-dialogues/

-Περισσότερες πληροφορίες για τον ΕπίτροποΣτυλιανίδη: https://ec.europa.eu/commission/commissioners/2014-2019/stylianides_el

 

Πηγή: ec.europa.eu

Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.