19/5/2013, Αθήνα: Οι αναπτυξιακές πολιτικές και πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Πέμπτη, 16 Μάιος, 2013 | Εκδηλώσεις

Ημερίδα με θέμα «Οι αναπτυξιακές πολιτικές και πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» θα λάβει χώρα στο Δήμο Αγίων Αναργύρων την Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 και ώρα 18:30 – 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Σπύρος Αποστόλου».

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης. Η δράση υποστηρίζεται από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων, Νίκο Σαράντη, ο οποίος και θα προσφωνήσει την εκδήλωση.

Ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας, Εταιρικών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Δικτύων της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Άρης Περουλάκης, καθώς και ο Καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας, θα συμμετάσχουν ως κεντρικοί ομιλητές. Μετά από τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Τις εργασίες της Ημερίδας θα συντονίσει ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Λεωνίδας Αντωνακόπουλος.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις για την επέτειο της 9ης Μαΐου – «Ημέρα της Ευρώπης» και αποσκοπεί στη δημιουργία μίας πλατφόρμας ενημέρωσης και διαλόγου με τους πολίτες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτών 2013, αλλά και ενόψει των Ευρωπαϊκών εκλογών του 2014.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.