Συνέντευξη Τύπου για την Ουγγρική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ

Τρίτη, 4 Ιανουάριος, 2011 | Εκδηλώσεις

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρεσβεία της Ουγγαρίας στην Ελλάδα διοργανώνουν την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12.00, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8),  Συνέντευξη Τύπου με θέμα το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες της Ουγγρικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης, ο Πρέσβης της Ουγγαρίας, κ. Jozsef Toth, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της Ουγγρικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Παναγιώτης Καρβούνης.

Μαζί με τον Πρέσβη της Ουγγαρίας, του οποίου η χώρα ανέλαβε την Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1ης Ιανουαρίου για το Α’ εξάμηνο του 2011, στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης οι Πρέσβεις της Ισπανίας και του Βελγίου.  Οι τρεις αυτές χώρες συμμετέχουν στον 18μηνο συντονισμό της Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από και προς αγγλικά/ελληνικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την κα Κουγιούφα στο τηλέφωνο 210 7272105.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;



Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.