Υποβάλετε ερωτήσεις στη ζωντανή συνέντευξη του προέδρου της ΕΕ, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο

Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος, 2012 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Πού βρισκόμαστε και πώς θα βγει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την οικονομική κρίση; Αυτά είναι δύο μόνο από τα θέματα που θα αναπτύξει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στις 12 Σεπτεμβρίου (9.00, ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Ο πρόεδρος Μπαρόζο θα κάνει μια εκτίμηση της κατάστασης που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και θα παρουσιάσει τις απόψεις του για το πώς αυτή πρέπει να προχωρήσει τα επόμενα χρόνια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του σε ζωντανή μετάδοση στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/avservices/ebs/schedule.cfm.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Μπαρόζο θα αποστείλει επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην οποία θα εκθέτει τις προτάσεις πολιτικής που σκοπεύει να προωθήσει η Επιτροπή τους επόμενους μήνες.

Στις 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), ο πρόεδρος Μπαρόζο θα απαντήσει σε ερωτήσεις των πολιτών σχετικά με την κατάσταση της Ένωσης σε ζωντανή συνέντευξη που θα συντονίσει το Euronews, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία βίντεο Google+ Hangout.

Από τις 7 έως τις 18 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις σε μορφή βίντεο ή κειμένου στις οποίες ο πρόεδρος Μπαρόζο θα απαντήσει. Μπορούν να υποβληθούν ερωτήσεις – και να γίνει σχετική ψηφοφορία – στο EUtube, το κανάλι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο YouTube. Το Euronews θα επιλέξει μεταξύ των συμμετεχόντων εκείνους των οποίων οι ερωτήσεις θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους, για να τις υποβάλουν απευθείας στον πρόεδρο σε ζωντανή μετάδοση μέσω του Google+ Hangout.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά στο δίκτυο και στον ιστότοπο του Euronews, στο EUtube, στη σελίδα της Επιτροπής στο Google+, στο Europe by Satellite και στον ιστότοπο του κυρίου Μπαρόζο. Η ζωντανή μετάδοση της συνέντευξης στο EUtube θα μπορεί να ενσωματωθεί ελεύθερα σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Παρακολουθήστε εδώ την πρόσκληση του προέδρου Μπαρόζο για ενεργό συμμετοχή του κοινού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο Twitter: #SOTEU hashtag

Παρακολουθήστε τον πρόεδρο Μπαρόζο @BarrosoEU

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.