Βραβεία RegioStars – 6 εβδομάδες απέμειναν για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Τετάρτη, 14 Ιανουάριος, 2015 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων για τα φετεινά βραβεία RegioStars πλησιάζει ολοταχώς!

Στείλτε την αίτησή σας πριν από την 28η Φεβρουαρίου για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα αναγνωρισμένα βραβεία RegioStars 2015.

Καθώς και κατά τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και αυτά τα βραβεία RegioStars θα θέσουν στο επίκεντρο τα πιο εμπνευσμένα και καινοτόμα Ευρωπαϊκά έργα που συγχρηματοδοτούνται από την πολιτική συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφού επιλεγούν από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, οι διαχειριστές έργων και εκπρόσωποι των διαχειριστικών φορέων των επιλεγμένων έργων θα προσκληθούν να παραστούν στην Τ Απονομής των Βραβείων RegioStars 2015 η οποία θα λάβει μέρος κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Ευρωπαϊκών Περιφερειών και Πόλεων (OPEN DAYS), 2015.

Ένα έπαθλο και ένα «πιστοποιητικό Νικητή των RegioStars» θα απονεμηθούν στα νικητήρια έργα από την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Corina Creţu και τον πρόεδρο της κριτικής επιτροπής των βραβείων RegioStars. Επίσης έχει παραχθεί μια σύντομη βιντεοταινία για το κάθε νικητήριο έργο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προωθητικούς σκοπούς.

Οι κατηγορίες βραβείων για το 2015 είναι:

1. ΕΞΥΠΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Απελευθέρωση του δυναμικού ανάπτυξης των ΜΜΕ για μια ψηφιακή οικονομία

2. ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Κινητοποίηση των επενδύσεων στην ενεργειακή απόδοση προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας

3. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ: Ενσωμάτωση στην κοινωνία εκείνων που κινδυνεύουν από κοινωνικό αποκλεισμό

4. CITYSTAR: Μεταμόρφωση πόλεων για μελλοντικές προκλήσεις

Περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τον τρόπο που μπορείτε να κάνετε αίτηση, συμπεριλαμβανομένου ενός οδηγού για τους αιτούντες, του αρχείου της αίτησης, καθώς και τα κριτήρια επιλεξιμότητας και βραβείων, διατίθενται στην ιστοσελίδα των RegioStars.

Το έντυπο της αίτησης μπορεί να συμπληρωθεί στα Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά. Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2015, Οι επιλεγμένοι φιναλίστ θα ενημερωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου 2015. Η τελετή των Βραβείων θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες κατά τη διάρκεια των Open Days στις 14 Οκτωβρίου 2015.

Εάν έχετε άλλης ερωτήσεις, επικοινωνήστε στο regio-stars@ec.europa.eu.

Κάντε λήψη τον οδηγό για τους αιτούντες σε Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά.

Κάντε λήψη το έντυπο αίτησης σε Αγγλικά, Γαλλικά ή Γερμανικά.

                 Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.