Βραβεία MEDEA 2023

Πέμπτη, 27 Οκτώβριος, 2022 | NEA

Στόχος των βραβείων MEDEA είναι να ενθαρρύνει την καινοτομία και τις καλές πρακτικές στη χρήση των μέσων (ήχος, βίντεο, γραφικά και κινούμενα σχέδια) στην εκπαίδευση. Τα βραβεία αναγνωρίζουν επίσης και προωθούν την αριστεία στην παραγωγή και τον παιδαγωγικό σχεδιασμό παραγωγών, πόρων, διαδικασιών και υπηρεσιών πλούσιας σε μέσα μάθησης.
Από το 2015 και μετά, τα MEDEA Awards υποστηρίζονται από το Media & Learning Association.

Το Βραβείο MEDEA για τα Καλύτερα Εκπαιδευτικά Μέσα.
Αυτό το βραβείο θα απονεμηθεί στα καλύτερα εκπαιδευτικά μέσα, πόρους, εργαλεία ή υπηρεσίες που παράγονται σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Το Ειδικό Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής MEDEA
Οι κριτές μπορούν, κατά την κρίση τους, να απονείμουν ειδικό βραβείο σε μια προσέγγιση ή παραγωγή ως αναγνώριση της εξαιρετικής καινοτομίας στον παιδαγωγικό ή τεχνικό σχεδιασμό.

Πώς να συμμετέχετε:
Οι συμμετοχές πρέπει να επιδεικνύουν εξαιρετική χρήση πολυμέσων σε περιβάλλον της μάθησης, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, ήχου, προσομοιώσεων, εφαρμογών, podcast, vlog, κινούμενων εικόνων και κάθε άλλη εξαιρετική χρήση εκπαιδευτικών πολυμέσων. Οι συμμετοχές είναι ευπρόσδεκτες από φοιτητές, δασκάλους, σχολεία, εγκαταστάσεις παραγωγής, πανεπιστήμια, εταιρείες κατάρτισης, φορείς και οποιονδήποτε άλλο εργάζεται για τη δημιουργία και τη χρήση εκπαιδευτικών πολυμέσων.
Το περιεχόμενο μπορεί να έχει οποιαδήποτε θεματική.
Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν έως και 12 συμμετοχές.
Οποιοδήποτε υλικό πολυμέσων πρέπει να έχει δημιουργηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2020. Φυσικά, η καταχώρηση μπορεί να περιλαμβάνει ή να αποτελείται από παλαιότερο υλικό.

Προθεσμία: οι συμμετοχές πρέπει να υποβληθούν πριν από τις 17 Μαρτίου 2023, (μεσάνυχτα) CET.

Όλοι οι φιναλίστ θα ειδοποιηθούν έως τον Μάιο του 2023 και θα προσκληθούν να λάβουν μέρος στην Τελετή Απονομής Βραβείων που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Media and Learning τον Ιούνιο του 2023, στο Leuven του Βελγίου, όπου θα ανακοινωθούν οι τελικοί νικητές.

Μάθετε περισσότερα: http://www.medea-awards.com

 

Πηγή και Φωτογραφίαprogrammes.eurodesk.eu

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.