Βοήθησε τον Σον το πρόβατο να χτίσει μια βιώσιμη πόλη! Νέο διαδικτυακό παιγνίδι!

Τετάρτη, 13 Δεκέμβριος, 2017 | Εκπαίδευση

Σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την Aardman και την Βιώσιμη Μάθηση ( Sustainable Learning), εγκαινίασαν την νέα έκδοση τους για το online παιχνίδι του Βιώσιμου Σόν, για smart phones και tablets, σε 28 εκδοχές: μία για κάθε Κράτος-Μέλος της Ε.Ε., και διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες της Ε.Ε.

Δείτε το δελτίο τύπου με τις διευθύνσεις για την τηλεφόρτωση του νέου παιχνιδιού.

O «Πράσινος» Shaun Διαδικτυακό παιχνίδι!

Το παιχνίδι «Σον το πρόβατο» προσπαθεί να μας διδάξει πώς να δημιουργήσουμε ένα καθαρότερο, υγιέστερο, βιωσιμότερο μέλλον για τις πόλεις και τον πλανήτη μας!

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να βοηθήσετε στο χτίσιμο μιας πόλης καινούργιας, με οικολογικές ευαισθησίες για τα αδέσποτα της Μεγάλης Πόλης, φροντίζοντας να είναι όλα ευχαριστημένα. Θα πρέπει να διαχειρίζεστε τους πόρους, τα τρόφιμα, την ενέργεια, τις μεταφορές και τα προβλήματα του φυσικού περιβάλλοντος.

Προσπαθήστε να χτίσετε τη δική σας πόλη μέσα σε δέκα ημέρες, όσο λείπει ο αγρότης-νοικοκύρης! Και αν νομίζετε ότι είστε αρκετά «πράσινοι», προσπαθήσετε να τα καταφέρετε με τις αποστολές του Σον! Προσπαθήστε να λύσετε ένα πρόβλημα, καθοδηγώντας τον Σον και το κοπάδι του, και σώστε την πόλη σας!

Ώρα για παιγνίδι!

Για να παίξετε μπείτε εδώ

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.