Το UniGreat δημιουργήθηκε για σένα

Παρασκευή, 18 Μάρτιος, 2022 | NEAΕκπαίδευση

unsplash-Είσαι φοιτητής;
-Θέλεις να εξασκήσεις και να αναπτύξεις τα skills σου σε ένα δημιουργικό περιβάλλον;

Τότε το UniGreat είναι ιδανικό για σένα!

Τι είναι όμως το UniGreatΤο UniGreat, λοιπόν, διανύει εδώ και καιρό μία σημαντική πορεία, καθώς έχει πραγματοποιήσει πολλά projects, έχει ανασυνταχθεί και έχει βοηθήσει πολλούς φοιτητές να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν και να αναπτύξουν ουσιώδεις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Το UniGreat σαν Project, υποστηρίζεται από το citycampus. Δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει σε επαφή φοιτητές από παραπλήσια τμήματα σπουδών, που έχουν κοινές ανάγκες και στόχους, ώστε να ενισχυθούν οι ευκαιρίες για ένα καλύτερο επαγγελματικό και εκπαιδευτικό μέλλον και οι συμμετέχοντές σε αυτό να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στη διεκδίκηση σπουδών και εργασίας. Υπόσχεται με λίγα λόγια, δηλαδή, να μεγιστοποιήσει την εμπειρία των πανεπιστημιακών σου σπουδών.

Οι φοιτητές στους οποίους απευθύνθηκε μέχρι τώρα το UniGreat, είναι από τις σχολές:
-Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
-Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου
-Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ωστόσο, το UniGreat ανοίγει και είναι έτοιμο να επεκταθεί στη δημιουργία ομάδων και από άλλες σχολές και ειδικότητες. Εσύ θα καθορίσεις με την αίτησή σου να μπεις σε αυτό ποιες θα είναι οι επόμενες σχολές.

Οι δράσεις του UniGreat είναι ποικίλες. Διεξάγονται events και σεμινάρια για την επιμόρφωση των μελών του πάνω στο αντικείμενο σπουδών  τους, ενώ παράλληλα δημιουργούνται βάσεις δεδομένων για τα μεταπτυχιακά και τις υποτροφίες του συγκεκριμένου κλάδου στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Επιπλέον, είναι δυνατή η εύρεση ευκαιριών απασχόλησης και πρακτικής άσκησης, όπως και οι επισκέψεις σε χώρους ενδιαφέροντος.

Τα μέλη του UniGreat απολαμβάνουν πολλά προνόμια. Κάποια από αυτά, είναι πως έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του UniGreat δωρεάν, όσο παραμένουν μέλη. Επίσης, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες των οργανισμών με τους οποίους συνεργάζεται το UniGreat, όπως το careerandstudies και φυσικά citycampus, με μειωμένο κόστος. Παράλληλα, αναπτύσσουν και εξασκούν skills, όπως creative thinking, ομαδικότητα και συνεργασία, soft skills, problem solving αλλά και ηγετικές ικανότητες, που είναι απαραίτητα για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τα παραπάνω, ενισχύονται ακόμα περισσότερο, αναλαμβάνοντας μια ηγετική θέση στο project, αφού οι εργοδότες εκτιμούν ιδιαίτερα υποψηφίους που κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ανέπτυξαν πρωτοβουλίες και κρίθηκαν κατάλληλοι να διαχειριστούν ένα project ή μια ομάδα ατόμων.

Έτσι, αν θες και εσύ να γίνεις μέλος του UniGreat ή ακόμη καλύτερα να αναλάβεις μια ηγετική θέση, βελτιώνοντας το βιογραφικό σου και προσδιορίζοντας τις ικανότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας στείλεις το βιογραφικό σου στο email: [email protected] και η ομάδα του UniGreat θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σου!

Πηγή: citycampus.gr
Φωτογραφία : unsplash.com

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.