Το Γενικό Ενωσιακό Πρόγραμμα Δράσης για το Περιβάλλον έως το 2020

Τετάρτη, 12 Μάρτιος, 2014 | ΕκδόσειςΠολιτικές της ΕΕ

Φυλλάδιο που παρουσιάζει το 70 Πρόγραμμα Δράσης της ΕΕ για το Περιβάλλον. Το εν λόγω πρόγραμμα καλύπτει την περίοδο ως το 2020 και βασίζεται στο εξής όραμα:

» Το 2050, να ζούμε καλά, εντός των οικολογικών ορίων του πλανήτη μας. Η ευμάρεια που θα απολαμβάνουμε και το υγιεινό περιβάλλον, στο οποίο θα ζούμε, να οφείλονται σε μια καινοτόμο και κυκλική οικονομία, όπου δεν θα γίνονται σπατάλες και όπου θα διασφαλίζεται η αειφόρος διαχείριση των φυσικών πόρων, και η βιοποικιλότητα θα προστατεύεται, αποτιμάται και αποκαθίσταται με τρόπους που ενισχύουν την ανθεκτικότητα της κοινωνίας μας. Η οικονομική μας μεγέθυνση με χαμηλά επίπεδα ανθρακούχων εκπομπών να έχει προ πολλού αποσυνδεθεί από τη χρήση των πόρων και να έχει γίνει η κινητήρια δύναμη στην πορεία προς μια ασφαλή και αειφόρο παγκόσμια κοινωνία.»

Μπορείτε να κατεβάσετε την παραπάνω έκδοση στον υπολογιστή σας σε μορφή PDF ή να παραγγείλετε ένα έντυπο αντίτυπο εντελώς δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Δράσης μπορείτε επίσης να παραγγείλετε την αναλυτική έκθεση στα Αγγλικά, τα Γερμανικά ή τα Γαλλικά.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.