Τι κάνει η Ευρώπη για μένα;

Τρίτη, 8 Ιανουάριος, 2019 | NEAΕυρωεκλογές 2019Πολυμέσα

Πώς επηρεάζει η Ευρώπη την καθημερινή μας ζωή; Πώς επιδρά στην εργασία μας, τις οικογένειές μας, την υγειονομική μας περίθαλψη, τα χόμπι μας, τα ταξίδια μας, την ασφάλειά μας, τις καταναλωτικές μας επιλογές και τα κοινωνικά μας δικαιώματα; Και πού είναι ορατή η παρουσία της Ευρώπης στις πόλεις και στις περιφέρειές μας;

Εμείς οι ευρωπαίοι πολίτες, ανεξάρτητα από την καταγωγή, το επάγγελμα ή τον τρόπο ζωής μας, νιώθουμε τον αντίκτυπο της ΕΕ στην καθημερινότητά μας. Ενόψει των ευρωεκλογών του 2019, ο ιστότοπος «Τι κάνει η Ευρώπη για μένα;«παρουσιάζει μια σειρά σύντομων κειμένων που εξερευνούν τα επιτεύγματα και τις δράσεις της ΕΕ από ατομική σκοπιά. Τα κείμενα αυτά είναι μονοσέλιδα και μπορείτε να τα διαβάσετε, να τα κοινοποιήσετε ή να τα χρησιμοποιήσετε κάπου αλλού. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά στα πιο μακροσκελή ενημερωτικά δελτία μας, τα οποία θέτουν στο επίκεντρο τις πολιτικές της ΕΕ.

Ο ιστότοπος ανανεώνεται διαρκώς και, κατά τους επόμενους μήνες, σκοπεύουμε να τον εμπλουτίσουμε με επιπλέον υλικό σε περισσότερες γλώσσες της ΕΕ.

Τι κάνει, λοιπόν, η Ευρώπη για σας; Πατήστε εδώ για να μάθετε!

 

Πηγή: what-europe-does-for-me

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.