Τα νέα του δικτύου μας #1

Πέμπτη, 29 Μάρτιος, 2012 | Τα νέα του δικτύου μας

Δείτε παρακάτω ανακοινώσεις αναζήτησεις εταίρων, προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων συμμετοχής για συνέδρια στο εξωτερικό και άλλες χρήσιμες ενημερώσεις από το δίκτυό μας.

– Το Europe Direct CREAN από τη Γαλλία μας ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Ομοσπονδία των Maisons Familiales Rurales της Κάτω Νορμανδίας αναζητά εταίρους  για την υλοποίηση ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος Νεολαία εν δράσει (Δράση 4.3), με στόχο την προώθηση της κινητικότητας των νέων. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

– Το Europe Direct Emilia από την Ιταλία μας ενημέρωσε ότι ο συνεταιρισμός ‘Welcome to Emilia. Holiday in an Organic Farm’, ο οποίος αποτελείται από οργανικές φάρμες με έδρα την περιοχή Εmilia Romagna που φιλοξενούν και αγροτουριστικές μονάδες, αναζητά εταίρους με παρόμοιο προφίλ για την υποβολή πρότασης σε διαγωνισμό της ΕΕ με θέμα «Η προώθηση διεθνικών θεματικών τουριστικών προϊόντων στην ΕΕ ως μέσο ανάπτυξης του αειφόρου τουρισμού». Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

– To Europe Direct Modena από την Ιταλία μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος της Modena προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής για το 3ο Θερινό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Renzo Imbeni. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

– Tο Europe Direct Πάφου από την Κύπρο μας ενημέρωσε ότι η μη-κυβερνητική οργάνωση AEQUITAS επιθυμεί να συμμετέχει ως εταίρος σε πρόταση που θα υποβληθεί στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Ευρώπη για τους Πολίτες», κυρίως στις δράσεις 1.2 και 2.3. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

– To Europe Direct Szeged από την Ουγγαρία μας ενημέρωσε ότι το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Szeged καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για το 4ο Ευρωπαϊκό Θερινό Πανεπιστήμιο στη γαλλική γλώσσα. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

– To Europe Direct Puglia από την Ιταλία μας ενημέρωσε ότι η οργάνωση LINK Associazione Culturale ανακοίνωσε την προκήρυξη μιας θέσης εθελοντικής εργασίας που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

– Το Europe Direct Reunion από αναζητά εταίρους για την υλοποίηση ανταλλαγών στο πλαίσιο προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας. Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.