Στρατηγικοί Διάλογοι για την Ευρώπη: Τα κατάφερε τελικά η Ευρωζώνη; (βίντεο)

Τρίτη, 23 Απρίλιος, 2019 | NEAΕυρωεκλογές 2024Πολυμέσα

Οι Ευρωεκλογές πλησιάζουν. Παρ’ όλα αυτά, τα ερωτήματα γύρω από πολλά ζητήματα που ταλανίζουν την Ευρωπαϊκή Ένωση παραμένουν αναπάντητα. Γι’ αυτό το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει διάλογο με θέμα:

 

 

«Στρατηγικοί Διάλογοι για την Ευρώπη»

 

Τι είναι;

Δύο εμπειρογνώμονες, με αντίθετες απόψεις, τοποθετούνται πάνω στο ίδιο θέμα.

 

Ποιο είναι το θέμα;

Η επιλογή των θεματικών βασίστηκε στα ζητήματα που μονοπωλούν την συζήτηση σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά εκλογές για την ανάδειξη νέων εκπροσώπων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο διάλογο με θέμα: «Τα κατάφερε τελικά η Ευρωζώνη;». Οι Νίκος Κουτσιαράς, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Γιώργος Παγουλάτος, Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του  Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά ποιος θα νικήσει;

Μα φυσικά, θα το αποφασίσει το κοινό μας! Μόλις ανέβει το βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube, μπορείτε να ψηφίσετε με σχόλιο ποια θέση σας έπεισε! Μπορείτε να ψηφίζετε για 10 μέρες από την ανάρτηση του βίντεο. Έπειτα, το Europe Direct ELIAMEP θα ανακοινώσει τον νικητή στα social media!

Κάντε like και share και μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα hashtags: #StrategicDialogues4Europe και #Eurozone_Battle για τον πρώτο μας διάλογο!

 

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.