Πρόσβαση σε ευρωπαϊκά στατιστικά στοιχεία εύκολα και δωρεάν

Τρίτη, 23 Οκτώβριος, 2012 | ΕκδόσειςΚοινωνία

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι ένας σύντομος οδηγός για την ιστοσελίδα της Eurostat, τα στοιχεία που διαθέτει και τις εκδόσεις της υπηρεσίας.

Η Eurostat παρέχει δωρεάν πρόσβαση στα στοιχεία που συλλέγει, τα οποία διατίθενται όλα στην ιστοσελίδα της (http://ec.europa.eu/eurostat). Δημοσιεύει εναρμονισμένες στατιστικές για την ΕΕ, τα κράτη-μέλη της και τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες, καθώς και κάποια κράτη που δεν είναι μέλη της Ένωσης, και προσφέρει μια συγκρίσιμη, αξιόπιστη και αντικιμενική απεικόνιση των οικονομικών, κοινωνικών περιβαλλοντικών και τεχνολογικών τάσεων.  Συλλέγει στοιχεία από τις εθνικές στατιστικές υπηρεσίες με βάση πανευρωπαϊκές μεθοδολογίες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Στατιστικού Συστήματος. Τα περισσότερα στοιχεία που διαθέτει η Eurostat μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν δωρεάν για οποιονδήποτε σκοπό, συμπεριλαμβανομένης της εμπορικής χρήσης.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να προμηθευτείτε την έκδοση αυτή σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-7257125 ή στο [email protected].

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.