Πρόσκληση: Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας

Πρόσκληση

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Με αφορμή τις επερχόμενες Ευρωπαϊκές Εκλογές, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συνδιοργανώνουν συζήτηση με τίτλο:

«Τι μου προσφέρει η ΕΕ; Ευκαιρίες κινητικότητας και εργασίας»

Μαθητές από τα σχολεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με νέους που έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να γνωρίσουν την Ευρώπη και να εργαστούν σε αυτή, να καταθέσουν τις ιδέες τους για τι μέτρα θα πρέπει να αναλάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την κινητικότητα και την εργασία, να ακούσουν τις απόψεις των συμμαθητών τους, αλλά και να προετοιμαστούν για να ψηφίσουν στις Ευρωπαϊκές Εκλογές 2024!

Χαιρετισμός:

Γιάννης Φωστηρόπουλος, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου (tbc)

Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας, Αντιδήμαρχος Κ.Ε.Π. & Ευρωπαϊκών  Προγραμμάτων, Δήμος Παλαιού Φαλήρου / Μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Τοπικής Αυτοδιοίκησης BELC

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν νέοι και νέες που έχουν υλοποιήσει με επιτυχία προγράμματα Erasmus+ σε πανεπιστήμια, ευκαιρίες κινητικότητας από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, αλλά και στο ταξίδι του DicoverEU, αλλά και άτομα που εργάζονται τώρα σε Ευρωπαϊκούς θεσμούς!

Συντονίστρια:

Έλενα Παπαδημητρίου, Head of Editorial, FYI News

Στη δράση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Δικτύων Erasmus+ / Νεολαία, Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, και Eurodesk, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για να λύσουν όλες τις απορίες των μαθητών!

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00-13:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Οδός Τερψιχόρης 51, 175 62, Παλαιό Φάληρο).

Για να δηλώσετε συμμετοχή, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε εδώ.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Για περαιτέρω πληροφορίες ή/και απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Τζίνα Αποστολάκη, στο τηλέφωνο: 210 72 57 112, ή στο e-mail: [email protected].

  Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται, εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες γι’ αυτές.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.