Πρόσκληση αιτήσεων: 4th ELIAMEP – ACG Summer Academy

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Eλληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree) διοργανώνουν την 4η Θερινή Ακαδημία ΕΛΙΑΜΕΠ – ACG στην Ολυμπία της Πελοποννήσου, 1 – 6 Ιουλίου 2024.

Η Θερινή Ακαδημία είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που φέρνει σε επαφή μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους επαγγελματίες με υψηλές προοπτικές από τη Μεσόγειο, την Ευρώπη και πέραν αυτής. Διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, διπλωμάτες, υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, επιχειρηματίες και έμπειροι δημοσιογράφοι θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναλύσουν και να κατανοήσουν καλύτερα τις προκλήσεις που απορρέουν από τις τρέχουσες παγκόσμιες και περιφερειακές, γεωοικονομικές και γεωπολιτικές αλλαγές.

Σχεδιασμένη ως πρακτική εκπαιδευτική δραστηριότητα, η Ακαδημία θα δώσει έμφαση στις ηγετικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, στις τεχνικές διαπραγμάτευσης και επικοινωνίας, καθώς και στην ανάλυση της διαχείρισης συγκρούσεων και ειρήνης. Θα πραγματοποιηθεί στις 1-6 Ιουλίου 2024, στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, στην Αρχαία Ολυμπία Ηλείας.

Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι: Καθηγητής Σπύρος Μπλαβούκος και Καθηγητής Κωνσταντίνος Φίλης

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, όπου μπορείτε να βρείτε και τη φόρμα συμμετοχής και στοιχεία επικοινωνίας. 

Πηγή και φωτογραφία: www.eliamep.gr/en/vacancy

 

 

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.