Πρακτική Άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών

photo by Waldemar BrandtΤο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σύγχρονων Γλωσσών (European Centre for Modern Languages -ECML) αναλαμβάνει την εκπαίδευση ενδιαφερόμενων δύο φορές τον χρόνο για αμειβόμενη πρακτική άσκηση διάρκειας έξι μηνών.

Ο κεντρικός ρόλος του Κέντρου, το οποίο είναι όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης, είναι η εφαρμογή γλωσσικών πολιτικών και η προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων για την εκμάθηση και την διδασκαλία των σύγχρονων γλωσσών. Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι υπεύθυνοι για συγκεκριμένες δραστηριότητες σε ειδικούς τομείς. Για αυτόν τον λόγο, προτείνονται τέσσερις ειδικοί τομείς που αντιστοιχούν σε τέσσερις διαφορετικούς τύπους πρακτικής άσκησης.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Η αίτηση θα ληφθεί υπόψιν εφόσον οι ενδιαφερόμενοι προέρχονται ή διαμένουν σε ένα από τα κράτη μέλη του Ευρωπαϊκού Κέντρου.

Μηνιαίο επίδομα διαμονής 720 ευρώ. Ωστόσο, τα ταξιδιωτικά έξοδα δεν καλύπτονται απο το πρόγραμμα. Έκπτωση περίπου 20 ευρώ κάθε μήνα από το επίδομα των ασκούμενων χρησιμοποιείται για την κάλυψη του κόστους ασφάλισης κατά τη διάρκεια της διαμονής.

Προθεσμίες

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος συναντά δυο προθεσμίες κατά την διάρκεια του χρόνου:

-28 Φεβρουαρίου (περίοδος Ιούλιος- Δεκέμβριος)

-31 Αυγούστου (περίοδος Ιανουάριος- Ιούνιος)

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: programmes.eurodesk.eu

Φωτογραφία: Waldemar Brandt

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.