Πρακτική άσκηση στην Παγκόσμια Τράπεζα 2022

Τετάρτη, 30 Μάρτιος, 2022 | NEAΘέσεις Πρακτικής Άσκησης

Η Παγκόσμια Τράπεζα προσφέρει πρακτική άσκηση σε νέους που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για σπουδές και εργασία που παρέχουν πρακτική εμπειρία.Το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης Τράπεζας προσφέρει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους καθώς και την εμπειρία εργασίας σε διεθνές περιβάλλον.

Διατίθενται αμειβόμενες πρακτικές για χειμερινά και καλοκαιρινά προγράμματα. Είναι ανοιχτό σε φοιτητές που είναι υπήκοοι των χωρών μελών της Τράπεζας ή των χωρών λειτουργίας της.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι προπτυχιακού τίτλου σπουδών και να είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών πλήρους απασχόλησης .

Το πρόγραμμα αυτό αναζητά υποψηφίους στους ακόλουθους τομείς: οικονομία, οικονομικά, ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού (δημόσια υγεία, εκπαίδευση, διατροφή, πληθυσμός), κοινωνικές επιστήμες (ανθρωπολογία, κοινωνιολογία), γεωργία, περιβάλλον, ανάπτυξη ιδιωτικού τομέα, καθώς και άλλους συναφείς τομείς. Απαιτείται άριστη γνώση αγγλικών.

Προθεσμίες:
– Καλοκαίρι (Μάιος-Σεπτέμβριος) – η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Θερινό Πρόγραμμα είναι 1 Δεκεμβρίου – 31 Ιανουαρίου κάθε έτους.
– Χειμώνας (Νοέμβριος-Μάρτιος)- η περίοδος αιτήσεων για το Χειμερινό Πρόγραμμα είναι 1-31 Οκτωβρίου κάθε έτους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή και Φωτογραφίαprogrammes.eurodesk.eu

 

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.