Πρακτική ‘Ασκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων

Τετάρτη, 2 Φεβρουάριος, 2022 | NEAΘέσεις Πρακτικής Άσκησης

photo by DatingscoutΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ταξιδίων (ETC), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ενώνει τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού (ΕΟΤ) της Ευρώπης, αναζητά έναν φοιτητή ή έναν πρόσφατο πτυχιούχο για να συμμετάσχει στην ομάδα Ψηφιακού Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας για περίοδο έξι μηνών, ξεκινώντας από το Μάρτιος 2022. Ο επιλεγμένος ασκούμενος θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε διεθνή οργανισμό με έδρα τις Βρυξέλλες, Βέλγιο και να αποκτήσει γνώσεις για την ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία από μια προνομιακή θέση.

Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

-Φοιτητής ή πρόσφατος πτυχιούχος με άριστες δεξιότητες διαχείρισης έργων, εξαιρετικές γνώση αγγλικών (προφορικές και γραπτές), αυτοπρωτοβουλία και ενδελεχή κατανόηση του τουρισμού. Γνώσεις στον τομέα της στατιστικής είναι προσόν.

-Η πρακτική άσκηση αμείβεται με 1000 ευρώ το μήνα.

-Ο ασκούμενος θα εργάζεται στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης και θα βοηθά άλλα τμήματα του οργανισμού όταν χρειάζεται, εκτελώντας καθήκοντα όπως του ανατίθενται από τον Προϊστάμενο του Τμήματος.

Πως να συμμετέχετε;

Οι υποψήφιοι πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και την επιστολή ενδιαφέροντος αναφέροντας την εμπειρία ή τις σπουδές τους στον τομέα του τουρισμού (στα αγγλικά).

Προθεσμία: 6 Φεβρουαρίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: programmes.eurodesk.eu

Φωτογραφία: Datingscout

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.