6 Οκτωβρίου 2012: Ευρωπαϊκές Ημέρες Εργασίας

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2012 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες στις 6 Οκτωβρίου 2012 είναι μια ευκαιρία συνάντησης για άτομα που αναζητούν εργασία και εργοδότες από ολόκληρη την Ευρώπη.

Η φετινή εκδήλωση θα διεξαχθεί και μέσω Διαδικτύου, οπότε θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε όποια χώρα της Ευρώπης και αν βρίσκεστε .

Εάν είστε υποψήφιος, θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε επιτόπου συνέντευξη σε εργοδότες. Θα δοθούν επίσης συμβουλές σχετικά με τις συνθήκες ζωής και εργασίας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από εργοδότες με ηγετική παρουσία στον τομέα τους και θα οργανωθούν ομάδες συζήτησης σχετικά με τις πρωτοβουλίες της ΕΕ για την αύξηση της απασχόλησης.

Εάν είστε εργοδότης, θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε εκατοντάδες ειδικευμένους υποψηφίους που αναζητούν εργασία στον τομέα σας. Θα μπορέσετε επίσης να επωφεληθείτε από τη βοήθεια των Συμβούλων του EURES που διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στην ανεύρεση υποψηφίων για επιχειρήσεις όπως η δική σας.

Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας στις Βρυξέλλες είναι ανοικτή σε όλους τους υποψηφίους και εργοδότες, όμως η φετινή διοργάνωση εστιάζει ειδικότερα στους τομείς των «πράσινων» δραστηριοτήτων, των ΤΠΕ και της υγείας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τους τρόπους εγγραφής πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τους εργοδότες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που έχουν ανακοινωθεί από τους εργοδότες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες ζωής και εργασίας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πατήστε εδώ.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παρουσίασεις και τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ημερίδας πατήστε εδώ.

Για να μάθετε πώς μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν από τους συμβούλους EURES ή τους εργοδότες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

Σημείωση: Η Ευρωπαϊκή Ημερίδα Εργασίας των Βρυξελλών ΔΕΝ είναι μια εκδήλωση ανεύρεσης προσωπικού για θέσεις εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.