Παρουσίαση του Βιβλίου «Τα Αστέρια της Ευρώπης»

Πέμπτη, 28 Μάρτιος, 2019 | Eκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPNEAΕκδηλώσεις

Πρόσκληση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ), το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του δήμου Αθηναίων (Europe Direct City of Athens) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων προσκαλούν όλους τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους στην παρουσίαση του βιβλίου

Τα Αστέρια της Ευρώπης

των Θοδωρή Παπαϊωάννου και της Λήδας Βαρβαρούση.

 

Που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Απριλίου και ώρα 11:30, στην  Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ), Λάμψα & Τριφυλίας, Αμπελόκηποι (πρόσβαση με το μετρό [γραμμή 3] Σταθμός: Πανόρμου).

Η  αφηγήτρια-παραμυθού, Βιργινία Κοκκίνου, θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της μικρής Ευρώπης, η οποία ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για να βρει τα δικά της αστέρια! Η μέρα μας θα είναι γεμάτη φαντασία, χρώματα και μουσική, και θα μοιράσουμε το βιβλίο στους μικρούς μας φίλους!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας στο τηλ. 210 7257124 (υπεύθυνη κα Αποστολάκη Γεωργία) έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου  και ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] ή εδώ.

                   Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.