Πάρε μέρος στο EYE 2016!

Παρασκευή, 29 Μάιος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Ένας από τους κύριους στόχους αυτής της εκδήλωσης είναι να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν ενεργά στο πρόγραμμα EYE.

Υπάρχουν τρείς τρόποι για να λάβει κάποιος μέρος :

– Κάνοντας εγγραφή, ώστε να λάβει μέρος στα πολιτικά debates, στα εργαστήρια και σε άλλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των δύο ημερών που θα λάβει χώρα το πρόγραμμα EYE. Γλώσσες επικοινωνίας: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά. Οι εγγραφές ξεκινούν την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου.

– Διοργανώνοντας ένα workshop σχετικό με τις θεματικές του προγράμματος EYE. Οι καλύτερες προτάσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμα EYE! Οι λεπτομέρειες για την υποβολή προτάσεων θα ανακοινωνθούν την Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2015.

– Διοργανώνοντας μια καλλιτεχνική εκδήλωση στο πλαίσιο της προκήρυξης που θα απευθύνετται σε όλες τις ομάδες που θα έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή.

– Λαμβάνοντας μέρος στους διαδικτυακούς διαγωνισμούς που θα διοργανωθούν εν όψει του προγράμματος, ώστε να κερδίσει ένα ταξίδι στο EYE2016!

Αναζητούνται άνθρωποι που θα συνεισφέρουν έξυπνες ιδέες, δημιουργικούς νέους που θα προωθήσουν το πρόγραμμα, bloggers, φωτογράφους και πολλούς ακόμα!

Δεν προβλέπεται κάποιο χρηματικό ποσό ως προαπαιτούμενο συμμετοχής για το EYE2016. Ωστόσο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής τους.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.