Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: 10 υποτροφίες σε Ελλαδίτες φοιτητές Νομικής

Τρίτη, 20 Ιούλιος, 2021 | NEAΕκπαίδευση

Η Νομική του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας προσφέρει δέκα (10) υποτροφίες σε Ελλαδίτες αιτούντες εγγραφή στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της, στη μνήμη του «Νικολάου Σαριπόλου». Οι υποτροφίες θα έχουν ύψος 15% των ετησίων διδάκτρων και αφορούν προπτυχιακούς φοιτητές που θα αξιολογηθούν με βάση ακαδημαϊκά, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Λίγα λόγια για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (University of Nicosia) ιδρύθηκε το 1980.  Παραρτήματά του Πανεπιστημίου Λευκωσίας υπάρχουν επίσης στη Λεμεσό και τη Λάρνακα. Αυτή τη στιγμή, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας φιλοξενεί περισσότερους από 12000 φοιτητές που προέρχονται από 70+ χώρες και μετέχουν στα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματά του. Προσφέρει ποικιλία από προγράμματα σπουδών, σε κλάδους όπως τα παιδαγωγικά, η νοσηλευτική, η μαγειρική και άλλοιΗ διδασκαλία γίνεται στα Αγγλικά, με μοναδική εξαίρεση τον κλάδο των παιδαγωγικών, που διδάσκεται στα Ελληνικά.

Διαδικασία υποβολής αιτήσεων για υποτροφία

Οι υποψήφιοι μπορούν να αιτηθούν για την υποτροφία στο Τμήμα Εισδοχής Φοιτητών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Θα υποβάλλουν την αίτηση υποτροφίας μαζί με την αίτηση εισδοχής για το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών της Νομικής του Πανεπιστημίου, και μια σύντομη έκθεση των προσωπικών τους στόχων.

Όροι και προϋποθέσεις

-Οι φοιτητές οφείλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα πλήρους φοίτησης (30 ECTS ανά εξάμηνο).

-Οι υποτροφίες θα ανανεώνονται ετησίως με κριτήριο την ακαδημαϊκή επίδοση του υποτρόφου (ελάχιστος γενικός βαθμός έτους GPA 3.0/4.0).

-Εάν εξασφαλισθούν δυο ή περισσότερες υποτροφίες, ισχύει εκείνη με το μεγαλύτερο ποσοστό μείωσης των διδάκτρων.

-Στα παραπάνω κριτήρια, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 31η Αυγούστου 2021.

-Για υποβολή αίτησης για υποτροφία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Νίκη Ζαχαριάδου, Σύμβουλο Εισδοχής Φοιτητών, στο +357 22841661 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].

Πηγή/Φωτογραφία:citycampus.gr

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.