Πανεπιστήμιο Κύπρου: MSc “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού”

Το MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει γνώσεις στους/στις φοιτητές/φοιτήτριες σχετικά με τη διαχείριση ατόμων και ομάδων στους Οργανισμούς. Ο κύριος σκοπός του είναι να προσφέρει στους/στις φοιτητές/φοιτήτριες ένα εποικοδομητικό περιβάλλον μάθησης μέσα από το οποίο να κατανοηθεί η αξία και η συμβολή της Δ.Α.Δ στην ευημερία των Οργανισμών. Κύριο χαρακτηριστικό που προσδιορίζει το πρόγραμμα είναι η εστίαση τόσο στη θεωρία όσο και στην πρακτική της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Με βάση τα πιο πάνω, οι φοιτητές/φοιτήτριες θα αποκτήσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο, είτε για να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο στο συγκεκριμένο τομέα ή να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα.

Το Πρόγραμμα παρέχει ευρεία και εις βάθος γνώση στον τομέα της ΔΑΔ ώστε να εφοδιάζει τους/τις απόφοιτούς του με σημαντικό πλεονέκτημα για τη μετέπειτα καριέρα τους. Έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα που υιοθετήθηκαν σε παρόμοια προγράμματα σε κορυφαία πανεπιστήμια και είναι κατάλληλο για άτομα με ή χωρίς προηγούμενο υπόβαθρο στον τομέα της ΔΑΔ. Το Πρόγραμμα θα βοηθήσει επιπρόσθετα τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες να ενδυναμώσουν πέραν των γνωστικών τους δεξιοτήτων και τις επικοινωνιακές, αναλυτικές και κοινωνικές δεξιότητές τους.

MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού: Πληροφορίες

Οι υποψήφιοι των μεταπτυχιακών προγραμμάτων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση έως τις 31 Μαρτίου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, εδώ.

Υπενθυμίζεται πως τα μεταπτυχιακά προγράμματα του εν λόγω Πανεπιστημίου θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη.

Στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού θα γίνουν δεκτοί 30 υποψήφιοι.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 15 μήνες και θα κοστίσει 7.500 ευρώ.

Κριτήρια Υποψηφίων

Ακαδημαϊκά Κριτήρια

-Αναγνωρισμένο Προπτυχιακό Δίπλωμα, με ελάχιστο βαθμό 7.0 (από τα 10) ή ισοδύναμα (π.χ. 2:1, με βάση το σύστημα του Ηνωμένου Βασιλείου).

-Η θεματική ενότητα του πτυχίου δεν είναι καθοριστικής σημασίας. Η ειδίκευση των υποψηφίων, όσον αφορά το πτυχίο τους, μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε τομέα.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

-Πιστοποιητικό πολύ καλής γνώσης της αγγλικής γλώσσας, ισοδύναμου επιπέδου τουλάχιστον C1 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς Ξένων Γλωσσών (CEFR), ενδεικτικά, μέσω μίας από τις ακόλουθες εξετάσεις (δεν αφορά αιτητές/αιτήτριες οι οποίοι/ες έχουν λάβει πτυχία αναγνωρισμένου αγγλόγλωσσου πανεπιστημιακού προγράμματος):

-IELTS 7.0

-Aptis Advanced: C1

-IGCSE/GCE B

-TOEFL iBT 95

Δύο (2) συστατικές επιστολές από ακαδημαϊκούς και/ή προϊσταμένους/ες (τουλάχιστον μία απαραίτητα από ακαδημαϊκό).

Επικοινωνία

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Συντονιστή Προγράμματος ή τη Γραμματεία του Τμήματος:

Κωνσταντίνος Κωστογλούδης, Τηλ.: +357-22893635, [email protected]

Κούρρη-Χριστοδούλου Μύρια, Τηλ.: +35722893650, [email protected]

Καλαποδά Δώρα, Τηλ: +35722893740, [email protected]

Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του προγράμματος Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού”.

 

Πηγή και Φωτογραφίαcitycampus.gr

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.