Ο κόσμος είναι δικός σας – Οδηγός εξαγωγών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος, 2012 | ΕκδόσειςΟικονομία

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών  εξέδωσαν τη νέα έκδοση με τίτλο »Οδηγός Εξαγωγών για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».

Η Αντιπροσωπεία, αναγνωρίζοντας τη σημασία των εξαγωγών για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή με σκοπό να βοηθήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ενημερωθούν, να εξελιχθούν, να εξάγουν και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

Το περιεχόμενο του Οδηγού επιμελήθηκε δημοσιογραφικά η κυρία Μαρίνα Κουρμπέλα και στη συνέχεια η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το οποίο συνέβαλε ουσιαστικά στην ολοκλήρωση του.

Στον Οδηγό θα βρείτε τα χρηματοδοτικά μέσα για τις περιόδους 2007-2013 και 2014-2020, πληροφορίες για τις Υπηρεσίες και τους Οργανισμούς που μπορούν να βοηθήσουν τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις καθώς και απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα νέων επιχειρηματιών που ξεκινούν μία εξαγωγική πρωτοβουλία.

Ο Οδηγός είναι διαθέσιμος μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, στη διεύθυνση http://ec.europa.eu/ellada/publications/archives/pub_20121210_el.htm

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.