Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» για τις Ανθρωπιστικές Επιστήμες, από το ΕΚΤ

Τρίτη, 5 Ιανουάριος, 2021 | NEAΕκδηλώσεις

Είσαι νέα ερευνήτρια/νέος ερευνητής ή επιστήμονας και αναζητάς καθοδήγηση για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία στον τομέα των Ανθρωπιστικών Επιστημών: Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον Κύκλο Διαδικτυακών Σεμιναρίων «Real Skills for Scientists-Humanities».

Τι είναι: Ο 3ος κύκλος των σεμιναρίων «Real Skills for Scientists» εστιάζει στο επιστημονικό πεδίο των Ανθρωπιστικών Επιστημών και αποτελείται από μια σειρά τριών διαδικτυακών σεμιναρίων στις εξής θεματικές:

1ο webinar | 14 Ιανουαρίου:
Δημιουργία βιογραφικού σημειώματος και απόκτηση soft skills

2ο webinar | 21 Ιανουαρίου:
Πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις

3ο webinar | 28 Ιανουαρίου: 

Δημιουργία κοινότητας και δικτύωση στην αγορά εργασίας

Σε ποιους απευθύνεται: Σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες στον κλάδο των Ανθρωπιστικών Επιστημών, ανεξαρτήτως έτους φοίτησης καθώς και μεταδιδακτορικούς ερευνητές στην αρχή της καριέρας τους, οι οποίοι επιθυμούν να ακολουθήσουν μια αμιγώς ακαδημαϊκή ή ερευνητική καριέρα ή επιθυμούν να εργαστούν στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίστε τους εξαιρετικούς ομιλητές μας και μέσω του Facebook Group της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας»!

Πότε: 14, 21 και 28 Ιανουαρίου 2021 στις 17:30-19:00 (EEST).

 Πού: Διαδικτυακά, μέσω του Microsoft TEAMS.

Διοργανωτές: To Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας «Γέφυρες Γνώσης και Συνεργασίας», σε συνεργασία με το R.E.A.L. Science και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας της Κύπρου.

Λόγω του αλληλοσυμπληρωματικού περιεχομένου των τριών webinars και της εναλλαγής των ομιλητών ανα σεμινάριο, συστήνεται η παρακολούθηση ολόκληρου του κύκλου διαδικτυακών σεμιναρίων, προκειμένου οι συμμετέχοντες να επωφεληθούν και να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες για τη μετέπειτα πορεία τους.

Η συμμετοχή στα τρία webinars είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή. Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοικτές έως την Τετάρτη 13.01.2021.

Οι εγγεγραμμένοι θα λάβουν αναλυτικές πληροφορίες και το link για τα live webinars.

Περισσότερες πληροφορίες για τα webinars θα βρείτε εδώ. Ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και από το event στο Facebook!

Δείτε στιγμιότυπα από το 1ο κύκλο «Real Skills for Scientists – Eπιστήμες Ζωής»

Δείτε στιγμιότυπα από το 2ο κύκλο «Real Skills for Scientists – Computer Science».

Πηγή:ekt.gr

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.