Νέοι Επαγγελματίες- Παγκόσμια Τράπεζα

Πρόγραμμα και στόχοι:

Το Πρόγραμμα Young Professionals Group της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι ένα διετές πρόγραμμα ανάπτυξης ηγεσίας κατά την έναρξη μιας πενταετούς σύμβασης εργασίας με την Παγκόσμια Τράπεζα, το IFC ή τη MIGA. Οι Young Professionals (YPs) ξεκινούν το πρόγραμμα στην Ουάσιγκτον, DC, όπου συμμετέχουν σε εντατική εκπαίδευση στην εργασία και στην τάξη, μαθαίνοντας τις βασικές αρχές της ηγεσίας και των λειτουργιών ανάπτυξης μεταξύ των ιδρυμάτων και πώς να εντοπίζουν ευκαιρίες για κοινό αντίκτυπο.

Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για άτομα με υψηλά προσόντα και κίνητρα με ειδίκευση σε τομείς σχετικούς με τις δραστηριότητες του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας όπως τα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά, η εκπαίδευση, η δημόσια υγεία, οι κοινωνικές επιστήμες, η μηχανική, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η γεωργία, οι φυσικοί πόροι και άλλα. καθώς και σε εταιρικούς τομείς της WBG όπως οι επικοινωνίες, η τεχνολογία πληροφοριών, οι ανθρώπινοι πόροι και η εταιρική χρηματοδότηση.

Επιλεξιμότητα:
Οι ακόλουθες είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις για να είστε επιλέξιμοι για το Πρόγραμμα Νέων Επαγγελματιών:

-Γεννήθηκε την ή μετά την 1η Οκτωβρίου 1990
-Να έχετε μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα
-Εξειδικευτείτε σε έναν τομέα που σχετίζεται με τις επιχειρηματικές περιοχές YPP
-Επίδειξη σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας ή συνέχιση σπουδών σε διδακτορικό επίπεδο
-Άπταιστα αγγλικά
Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις πτυχίου* και τις απαιτήσεις επαγγελματικής εμπειρίας για τοποθετήσεις WB και τοποθετήσεις IFC & MIGA.

Πώς να συμμετέχετε:

-Βιογραφικό
-Ακαδημαϊκά προσόντα*
-2 Σύντομα δοκίμια:
Ερώτηση 1 Με 500 λέξεις ή λιγότερες, πείτε μας τι σας εμπνέει να εργαστείτε στον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας και γιατί θα ήσασταν κατάλληλοι για το WBG YPP.
Ερώτηση 2 Με 500 λέξεις ή λιγότερες, μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με την αξία του νέου Προγράμματος Νέων Επαγγελματιών του Ομίλου Παγκόσμιας Τράπεζας και γιατί οι κοινές λύσεις της WBG (δημόσιες, δημόσιοι-ιδιωτικοί και ιδιωτικοί) στις αναπτυξιακές προκλήσεις είναι τόσο σημαντικές.
-Σύντομη περίληψη της διατριβής  (υποψήφιοι της Παγκόσμιας Τράπεζας, μόνο εάν υπάρχουν)
-3 επαγγελματικές ή ακαδημαϊκές συστάσεις**

Προθεσμία: Οι αιτήσεις για την εναρκτήρια κοόρτη WBG YPP είναι ανοιχτές από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου για όλα τα προφίλ και θα ανοίξουν ξανά από τις 15 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου μόνο για τα προφίλ IFC και MIGA.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 

Πηγή και Φωτογραφίαprogrammes.eurodesk.eu

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.