Η μεγαλύτερη Έκθεση Διεθνών Πανεπιστημίων στην Ελλάδα

logo-giufΗ GIUF, η Ελληνική Έκθεση Διεθνών Πανεπιστημίων είναι ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν αξιόπιστες πληροφορίες για το που θα σπουδάσουν στο εξωτερικό από εκπροσώπους των ίδιων των πανεπιστημίων.

Τι θα βρεις στη GIUF?

Δωρεάν συμβουλευτική

Γνωρίζεις ότι θέλεις να σπουδάσεις στο εξωτερικό, αλλά δεν είσαι σίγουρος για τα επόμενα βήματα σου; Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι μπορούν να σε καθοδηγήσουν στη GIUF δωρεάν, ώστε να διαλέξεις το πρόγραμμα σπουδών που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Υποτροφίες

Θα βρεις πληροφορίες από διαφορετικές πηγές χρηματοδότησης και υποτροφίες που μπορείς να κάνεις αίτηση με σκοπό την πλήρης οικονομική κάλυψη των σπουδών σου.

Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο

Μπορείς να συναντήσεις από κοντά τους επίσημους εκπροσώπους εξαιρετικών πανεπιστημίων από 7 χώρες. Θα σε καθοδηγήσουν με την αίτηση σου διαλέγοντας το σωστό μονοπάτι για την εκπαίδευση και σταδιοδρομία σου.

Σεμινάρια & Workshops

Σε βάθος ενημέρωση και εργαστήρια σχετικά με το πώς να γίνεις καλύτερος μέσω καλύτερης εκπαίδευσης (Better Education, Better You). Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις. Κάνε κράτηση τώρα.

 

Θεσσαλονίκη : 22 Οκτωβρίου – Electra Palace Hotel

Αθήνα : 23-24 Οκτωβρίου – Radisson Blue Park Hotel

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.