Λειτουργία του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) λόγω COVID-19

Παρασκευή, 22 Μάιος, 2020 | NEAΤα νέα του δικτύου μας

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct που φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι λόγω των περιορισμών που έχει θέσει η Ελληνική Κυβέρνηση για την αποφυγή του συγχρωτισμού και την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19, θα συνεχίσει να δέχεται κοινό, μόνο κατόπιν ραντεβού.

Για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να στείλετε e-mail στο: [email protected] ή να καλέσετε στο τηλέφωνο: 210 72 57 110 (Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-18:00).

Για ζωντανή συνομιλία (live chat), μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και να μιλήσετε μαζί μας πατώντας το εικονίδιο με τη σήμανση «LET’S TALK!» (Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα -Παρασκευή, 13:00-16:00).

Φυσικά, μπορείτε να συνεχίσετε να επικοινωνείτε μαζί μας, επιλέγοντας μια από τις παρακάτω εναλλακτικές:

E-mail: [email protected]

Facebook: @Europe Direct ELIAMEP

Twitter:  @EDICEliamep

Instagram: @ediceliamep

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι απορίες έχετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

 

 

Photo by Austin Chan on Unsplash.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.