Ημέρες Ενέργειας 2015: Οι εγγραφές μόλις ξεκίνησαν!

Τρίτη, 2 Ιούνιος, 2015 | Eκδηλώσεις στην ΕΕΕκδηλώσεις

Τώρα μπορείτε και εσείς να γίνετε ένας από τους εκατοντάδες διοργανωτές  της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ενέργειας 2015 σε όλη την Ευρώπη!

Περί τίνος πρόκειται? Κατά τις Ημέρες Ενέργειας διοργανώνονται εκδηλώσεις  που προωθούν την ασφαλή, καθαρή και αποδοτική ενέργεια. Είναι δυνατόν να διοργανωθούν  οποιουδήποτε είδους  δραστηριότητες – παρουσιάσεις, εργαστήρια, ομιλίες, εκθέσεις, συναυλίες, παιχνίδια, κουίζ κλπ

Πότε? Οι ημέρες Ενέργειας είναι δυνατόν να διοργανωθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του Ιουνίου 2015.

Ποιος; Οι Ημέρες Ενέργειας θα πρέπει να λάβουν χώρα σε ένα από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε μια από τις συνδεδεμένες χώρες. Είναι δυνατόν να διοργανωθούν  από ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιες αρχές, οργανισμούς σχετικούς με τον τομέα της Ενέργειας, μη κυβερνητικές οργανώσεις, συνεταιρισμούς, εμπορικά επιμελητήρια, ενώσεις βιομηχανίας και καταναλωτών, μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά και τεχνολογικά κέντρα ή άλλους σχετικούς φορείς που διαδραματίζουν ρόλο στην προώθηση της ασφαλούς, καθαρής και αποδοτικής ενέργειας.

Πώς; Για να καταχωρήσετε μια Ενέργειας Ημέρα, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να κάνετε κλικ στο κουμπί «Διοργάνωση εκδήλωσης» στη δεξιά πλευρά της σελίδας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω των Κατευθυντήριων γραμμών για τους διοργανωτές Ημερών Ενέργειας.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.