Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ

Τετάρτη, 5 Φεβρουάριος, 2020 | Eκδηλώσεις στην ΕΕNEAΕκδηλώσεις

Απαντήσεις καθώς και πληροφορίες θα μπορούν να βρουν οι πολίτες στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Χώρο – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ που ανοίγει τις πόρτες του την Παρασκευή στις 7 Φεβρουαρίου 2020, στις 11.00 π.μ. στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), Ακαδημίας 7, 10671.

Τα εγκαίνια θα τελέσουν ο κ. Πάολο Τζεντιλόνι, Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομίας και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση του Επιτρόπου με μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας και πολίτες.

Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ είναι ένας δημόσιος ευρωπαϊκός χώρος πληροφόρησης, που θα λειτουργήσει στο Ε.Β.Ε.Α., Ακαδημίας 7, στην καρδιά της Αθήνας και της επιχειρηματικότητας, ο οποίος θα υποδέχεται καθημερινά τους πολίτες από τις 09:00 έως τις 17:00, για να τους παρέχει ενημέρωση για την Ε.Ε. και τις δυνατότητες που μπορεί αυτή να τους προσφέρει.

Ο Ευρωπαϊκός Δημόσιος Χώρος – ΕΔΩ ΕΥΡΩΠΗ είναι ένας πλήρης κόμβος ενημέρωσης, ο οποίος απευθύνεται στους πολίτες για να απαντήσει στα ερωτήματά τους, μέσω συγκεκριμένων παραπομπών και παραδειγμάτων. Θα παρέχεται ταυτόχρονα η δυνατότητα στους πολίτες να περιηγηθούν και να εξοικειωθούν με τις ενημερωτικές ιστοσελίδες των οργανισμών της ΕΕ, ενώ παράλληλα στο χώρο θα διοργανώνονται διάφορες διαδραστικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.

 

Πηγή: ec.europa.eu/greece

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.