Ευρωπαϊκή Διαστημική Κατασκήνωση

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος, 2020 | NEAΔιαγωνισμοί

H Ευρωπαϊκή Διαστημική Κατασκήνωση είναι μια καλοκαιρινή κατασκήνωση που θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 9 Αυγούστου 2020 στην Rocket Andøya, στη Νορβηγία.

Μαθητές από όλο τον κόσμο, ηλικίας από 17 έως 20 ετών, που ενδιαφέρονται για το διάστημα και την επιστήμη, και έχουν ένα υπόβαθρο στη φυσική και τα μαθηματικά καλούνται να υποβάλουν αίτηση.

Θα περάσουν μια εβδομάδα κάνοντας τεχνικά πειράματα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε πυραυλικά συστήματα, θα εργαστούν ως πραγματικοί επιστήμονες πυραύλων, μαθαίνοντας πώς να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις που έχουν ήδη και να διευρύνουν την κατανόησή τους στην εφαρμοσμένη επιστήμη.

Οι μαθητές θα εργαστούν σε ομάδες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να μάθουν να συνεργάζονται. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτικές δραστηριότητες σχετικά με την εκτόξευση πυραύλων, διαλέξεις και κοινωνικές δραστηριότητες.

 

Κριτήρια επιλογής:

– Οι συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο, θα πρέπει να είναι μεταξύ 17 και 20 ετών (που γεννήθηκαν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2000 και 31ης Δεκεμβρίου 2003).

– Θα πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά και να έχουν πάθος για την επιστήμη.

 

Πώς να υποβάλετε αίτηση:

– Για να γίνουν δεκτοί ως συμμετέχοντες, οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν υποτροφία. Ανάλογα με την υποτροφία, η μεταφορά στην κατασκήνωση μπορεί να μην καλύπτεται, αλλά όλα τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται.

– Για να κάνουν αίτηση, οι μαθητές πρέπει να δημιουργήσουν ένα προφίλ στον ιστότοπο της κατασκήνωσης. Εκεί θα πρέπει να απαντήσουν σε πέντε σύντομες ερωτήσεις, να ανεβάσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, δύο συστατικές επιστολές, ένα αντίγραφο των τελευταίων βαθμών τους και απόδειξη της επάρκειας τους στην Αγγλική γλώσσα.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 1 Απριλίου 2020.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

 

Πηγή: programmes.eurodesk.eu

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.