«Η Ευρώπη στην Περιφέρεια Μου» 2016: Διαγωνισμός Φωτογραφίας και Blogging

Τετάρτη, 18 Μάιος, 2016 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

12H φετινή εκστρατεία «Η Ευρώπη στην Περιφέρεια Μου» περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, έναν φωτογραφικό διαγωνισμό στο facebook και ένα διαγωνισμό blogging.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας έχει ξεκινήσει από τις 2 Μαΐου και θα λήξει στις 28 Αυγούστου 2016. Οι διαγωνιζόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να φωτογραφήσουν ένα χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. έργο και στη φωτογραφία πρέπει να φαίνονται τόσο οι πληροφορίες της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης όσο και η ευρωπαϊκή σημαία. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει στο διαγωνισμό μέχρι και 3 φωτογραφίες. Το έπαθλο είναι ένα ταξίδι δύο διανυκτερεύσεων στις Βρυξέλλες για 2 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων μεταφοράς και στέγασης, και η ευκαιρία συμμετοχής σε ένα εργαστήριο φωτογραφίας, στις 10-13 Οκτωβρίου 2016.

Για τον Διαγωνισμού Blogging οι διοργανωτές θα μεταφράσουν, θα αναδημοσιεύσουν και θα προωθήσουν μέχρι και 40 δημοσιεύσεις από blogs που έχουν να κάνουν με έργα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε.. Οι 3 καλύτεροι bloggers θα κληθούν να παρευρεθούν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα των Περιφερειών και των Πόλεων αυτό τον Οκτώβριο, ως πλήρως διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι. Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι bloggers θα πρέπει να διαλέξουν ένα έργο χρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. (πληροφορίες για τα έργα υπάρχουν στο «Regio project database», σε αυτόν τον χάρτη, στο «Budget for Results site», ή σε εθνικές ιστοσελίδες για τους αποδέκτες ευρωπαϊκής χρηματοδότησης) και να αναρτήσουν μία σχετική δημοσίευση σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή γλώσσα. Ο Διαγωνισμός θα λήξει όταν κατατεθούν, ελεγχθούν και γίνουν δεκτές 40 αναρτήσεις από bloggers, ή το αργότερο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                                     
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.