Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποιεί διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram για να γιορτάσει την κατάργηση της περιαγωγής.

Τρίτη, 11 Ιούλιος, 2017 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Από τις 15 Ιουνίου 2017 μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σε όποια χώρα της ΕΕ και αν βρίσκεστε, χωρίς να χρεώνεστε επιπλέον. Για να το γιορτάσουμε διοργανώνουμε διαγωνισμό φωτογραφίας! Απλά μοιραστείτε τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες, δείξτε μας τα μέρη που επισκέπτεστε, την πιο αστεία στιγμή του ταξιδιού σας ή τα πιο εκπληκτικά πράγματα που θα ανακαλύψετε.

Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το #ByeByeRoaming και να επισημάνετε τον λογαριασμό μας με το tag @europeanparliament.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα μοιραστούμε τις καλύτερες φωτογραφίες μέσα από το λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram και θα διαλέξουμε τρεις νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 15 Νοεμβρίου και να αναλάβουν τον λογαριασμό του ΕΚ στο Instagram κατά τη διάρκεια της απονομής του Βραβείου Κινηματογράφου LUX.

Επίσης, κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο Parlamentarium, το κέντρο επισκεπτών του ΕΚ – ένα από τα πιο επισκέψιμα μουσεία στις Βρυξέλλες.

Κανόνες:

✔ Κατά την ανάρτηση της φωτογραφίας σας, χρησιμοποιήστε το hashtag #ByeByeRoaming και το tag @europeanparliament

✔ Πρέπει να ζείτε σε μία από τις χώρες της ΕΕ, να είστε τουλάχιστον 18 χρονών και να έχετε πλήρη δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της φωτογραφίας που μοιράζεστε

✔ Να είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο Στρασβούργο μεταξύ 14 και 15 Νοεμβρίου 2017

Προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό: 31 Αυγούστου (μεσάνυχτα).

Καλή τύχη!

Πηγή: europarl.europa.eu

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.