Ευρωπαϊκά Βραβεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς Europa Nostra: Πάρτε μέρος στην ψηφοφορία για το Βραβείο Κοινού

Δευτέρα, 14 Μάιος, 2012 | ΒραβείαΕκδηλώσεις

Την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας η τελετή απονομής των ευρωπαϊκών βραβείων πολιτιστικής κληρονομιάς Europa Nostra. Κατά τη διάρκεια της τελετής, θα ανακοινωθεί και ο νικητής του ειδικού Βραβείου Κοινού, ο οποίος θα επιλεγεί μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία που διεξάγεται ήδη μέσω Internet.

Υποψήφια για το Βραβείο Κοινού είναι και τα 28 έργα που έχουν επιλεγεί για βράβευση και διαγωνίζονται για τo Μεγάλο Βραβείο. Μέσω της ιστοσελίδας http://www.europanostra.org/news/223/ έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιο από από αυτά θέλετε να λάβει το Βραβείο Κοινού, καθώς και να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα στην υποψήφια ομάδα της προτίμησής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό του 2012 κάντε κλικ εδώ και επιλέξτε το έργο ή τα έργα που σας ενδιαφέρουν από τον χάρτη.

Η ψηφοφορία θα διεξάγεται ως τις 22 Μαΐου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς επισκεφθείτε την ειδική ιστοσελίδα πληκτρολογώντας τη διεύθυνση http://www.europanostra.org/.

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.