Εορτασμός της 10ης επετείου του ECOSOC YOUTH FORUM 2021

Τετάρτη, 10 Μάρτιος, 2021 | Eκδηλώσεις στην ΕΕNEAΕκδηλώσεις

Το Φόρουμ Νεολαίας του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC) των Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Απριλίου 2021. Οι λεπτομέρειες συμμετοχής θα εξαρτηθούν από την εξελισσόμενη εξάπλωση του COVID-19 και τον αντίκτυπό του στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, καθώς και από ζητήματα ασφάλειας, υγείας και ευημερίας των συμμετεχόντων.

Το φόρουμ παρέχει μια παγκόσμια πλατφόρμα για έναν ειλικρινή διάλογο μεταξύ των κρατών μελών και των νέων ηγετών από όλο τον κόσμο σχετικά με λύσεις σε προκλήσεις που επηρεάζουν την ευημερία των νέων. Χρησιμεύει επίσης ως μοναδικός χώρος για τους νέους να μοιραστούν το όραμα και τις δράσεις τους, καθώς και να παράσχουν προοπτικές για τη νεολαία σχετικά με την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 και των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Οι συζητήσεις του Φόρουμ του 2021 θα καθοδηγηθούν από το γενικό θέμα του ECOSOC και του HLPF του 2021: «Βιώσιμη και ανθεκτική ανάκαμψη από την πανδημία COVID-19, η οποία προωθεί τις οικονομικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις της βιώσιμης ανάπτυξης: Οικοδόμηση μιας χωρίς αποκλεισμούς και αποτελεσματικής πορείας για την επίτευξη του Θεματολογίου 2030 στο πλαίσιο της δεκαετίας δράσης και υλοποίησης της βιώσιμης ανάπτυξης».

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή:un.org

Φωτογραφία:unsplash

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.