Έχεις γεννηθεί το 1992; Λάβε μέρος στο Δημιουργικό Θερινό Εργαστήρι στη Βαρκελώνη

Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2012 | Τα νέα του δικτύου μας

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού «Γενιά του 1992» που πραγματοποιείται με αφορμή την 20η επέτειο της Ενιαίας Αγοράς, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφέρει στους νέους που έχουν γεννηθεί το 1992 την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη και να συμμετάσχουν για τρεις ημέρες (23-26 Ιουλίου 2012) στο δημιουργικό εργαστήρι.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εκφράσουν το όραμα και τις απόψεις τους για την Ευρώπη σε πολλές διαφορετικές δημιουργικές μορφές: κείμενο, φωτογραφία, βίντεο, γελοιογραφία ή εφαρμογές για smartphones. Οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν δημιουργικούς επαγγελματίες, εμπνευσμένους νέους καλλιτέχνες ή επιχειρηματίες, ενώ παράλληλα θα περάσουν μερικές μέρες σε μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπης!

Πρόκειται να επιλεχθούν περίπου 30 νέοι, γεννημένοι το 1992, από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες της ΕΕ. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των νικητών θα καλυφθούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απαντήσεις σε μερικές ερωτήσεις, δηλώνοντας συμμετοχή από τις 13 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου στο παρακάτω link:

http://www.generation1992.eu/en/generation-1992-summer-camp-barcelona

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.