Διεθνές Συνέδριο Νέων «Ευρωπαϊκές Αξίες για το Μέλλον των Νοτιοανατολικών Ευρωπαϊκών Χωρών»

Δευτέρα, 26 Οκτώβριος, 2020 | NEAΕυκαιρίες σταδιοδρομίας στην ΕΕ

Photo by Jodie WaltonΠροθεσμία: 28 Οκτωβρίου 2020

Συμμετέχοντες: Χώρες Νοτιοανατολικής Ευρώπης 

Πλεονεκτήματα: Υποτροφία σε 80 υποψηφίους 

Το Συνέδριο θα συγκεντρώσει 80 συμμετέχοντες από χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Ιταλία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Τουρκία) και επισκέπτες από οργανώσεις νέων από την Γερμανία, την Γαλλία και την Πολωνία, οι οποίοι θα αναλάβουν ρόλο μέντορα.

Πλεονεκτήματα

Το Διεθνές Συνέδριο Νέων θα προσφέρει υποτροφία σε 80 υποψηφίους από όλα τα συμμετέχοντα κράτη μέλη, η οποία θα περιλαμβάνει την ηλεκτρονική πρόσβαση, τις ηλεκτρονικές εφαρμογές για κινητά για το Συνέδριο 2020, την ενεργή συμμετοχή στις διαδραστικές διαδικτυακές ομάδες εργασίας και το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Πως να κάνετε αίτηση; 

Η φόρμα συμμετοχής είναι διαθέσιμη εδώ και καταληκτική ημερομηνία υποβολής της είναι η 28η Οκτωβρίου του 2020. Σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, η εμπειρία και τα ενδιαφέροντα σχετικά με το ζήτημα που πραγματεύεται το συνέδριο θα θεωρηθούν σημαντικά. Ωστόσο, από τα πιο σημαντικά κριτήρια επιλογής θα θεωρηθούν οι απόψεις που θα εκφράσουν στην εκδήλωση ενδιαφέροντος τους οι υποψήφιοι, καθώς και η αφοσίωση τους στον στόχο του συνεδρίου. Δεν απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Πηγή: mladiinfo.eu

Φωτογραφία: Jodie Walton

             Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.