Διάλογος με τους Πολίτες για το Μέλλον της Ευρώπης

Παρασκευή, 1 Οκτώβριος, 2021 | Eκδηλώσεις του Europe Direct ELIAMEPNEAΕκδηλώσεις

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 18:30-20:30, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου.

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής και χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Αρμόδιος για τα Ευρωπαϊκά Θέματα.

Με αφορμή τα εγκαίνια, το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής θα διοργανώσει με το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αριάν Κοντέλλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, διάλογο με πολίτες στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα βρείτε πατώντας εδώ.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming από τους επίσημους λογαριασμούς του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής σε Facebook και YouTube.

Μπορείτε να στέλνετε τα ερωτήματά σας προς τους/τις ομιλητές/ριες πριν και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο [email protected].

Το Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής φιλοξενείται στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 72 57 110 ή στο e-mail: [email protected] (υπεύθυνη: κα Τζίνα Αποστολάκη).

                     Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.