Διαγωνισμός Les Amis De Stegi: Με τη Στέγη στη Γαλλία

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019 | NEAΔιαγωνισμοί

Διαγωνισμός Les Amis De Stegi: Με τη Στέγη στη ΓαλλίαΗ ΣΤΕΓΗ ταξιδεύει στη Γαλλία μαζί με δύο Φίλους της. Είσαι Φίλος της Στέγης; Μπες στο Διαγωνισμό «Les Amis de Stegi».

1 με 4 Απριλίου, ταξίδεψε με τη ΣΤΕΓΗ στη Νάντη, για να συναντήσεις τον κατά συρροή δολοφόνο «Ρομπ / Rob», στην επίσημη γαλλική πρεμιέρα της παράστασης, και να δεις το μέλλον, στο Tomorrows, την πρώτη έκθεση της Στέγης που ταξιδεύει στην Γαλλία.

Μπες στο διαγωνισμό.

Στείλε email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σου, τον κωδικό Φιλίας σου και τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου.

ΣΤΕΓΗ φέρνει την Αθηναϊκή άνοιξη στη Νάντη. Στο αφιέρωμα Un Printemps Athénien, που θα πραγματοποιηθεί στο Lieu Unique, Scene Nationale de Nantes, συμμετέχει επίσης η ελληνική παραγωγή χορού της Στέγης, «Ιόν» του Χρήστου Παπαδόπουλου (27-28 Μαρτίου).

Παράλληλα, οι ελληνικές παραγωγές θεάτρου, χορού και μουσικής της Στέγης ταξιδεύουν στον κόσμο. Η «Καθαρή Πόλη» των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη «καθαρίζει» τη μία μετά την άλλη τις ευρωπαϊκές σκηνές, και το «Late Night» συνεχίζει να παίζεται μετά από 6 χρόνια, έχοντας κάνει ρεκόρ παραστάσεων στις θεατρικές σκηνές ανά τον κόσμο. Συνολικά πάνω από 50 παραγωγές Ελλήνων καλλιτεχνών έχουν παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ και θέατρα σε όλο τον κόσμο, με την υποστήριξη του προγράμματος «Εξωστρέφεια» της Στέγης.

Πηγή: Onassis

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.