Διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο «Οι Γωνιές της Ευρώπης»

Δευτέρα, 11 Μάιος, 2015 | ΔιαγωνισμοίΕκδηλώσεις

Είναι η Ευρώπη το σπίτι σου; Έχεις ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης;Ποια είναι η αγαπημένη σου «γωνιά» στην Ευρώπη; Μοιράσου μέσω μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο ένα χαρακτηριστικό σημείο της Ευρώπης που σου αρέσει ιδιαίτερα. Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι πολύ απλή: μερικά μόνο βήματα!

Ο διαγωνισμός «Γωνιές της Ευρώπης» στοχεύει στη συλλογή φωτογραφιών και βίντεο από χαρακτηριστικές περιοχές των χωρών της ΕΕ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να στείλουν μια φωτογραφία ή ένα βίντεο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής μέχρι τις 15 Μαΐου 2015. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους ευρωπαίους πολίτες άνω των 18 ετών.

Όλο το υλικό θα αναρτηθεί στη σελίδα στο Facebook του Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Pisa και θα ακολουθήσει ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ο συμμετέχων, του οποίου η φωτογραφία ή το βίντεο θα λάβει τα περισσότερα likes μέχρι το τέλος του διαγωνισμού (3 Ιουνίου), θα κερδίσει το «Double Keith Haring Retrospect», το μεγαλύτερο παζλ στον κόσμο !

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Σκανάρετε για να συμμετάσχετε στην πλατφόρμα mazi.eu!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ΕΕ και να συμμετάσχετε σε συζήτηση για το μέλλον της;Με μία ματιά
                             
Τελευταία Νέα από europa.eu
  • No noew..
To κέντρο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.